Art & Kulturë

DITA E PRESPES

MIK Festival – 31 Korrik

Harpë dhe Violinçel në Ishullin e Maligradit

Koncerti në shtëpinë e Sterjo Spasses do të përmbyllë natën e fundit të edicionit të 5-të të MIK Festival!

Prev Post

InfoKult jep informacion 360 gradë për të kaluar kohën e lirë sa i takon artit, kulturës dhe turizmit (në kuptimin e destinacioneve turistike).