Art & Kulturë

Dino Merlin me koncert në Budva

Këngëtari Dino Merlin do të mbajë koncert në Budva.

Me datë 5 gusht, Dino Merlin do të mbajë koncert në Top Hill në Budva.

Çmimi i biletave sillet nga 15-25 euro për këtë koncert.

Dino Merlin filloi karrierën e tij muzikore me rock band Merlin, albumin e tij debutues Kokuzna vremena e publikoi në vitin 1985.

Ai është një nga këngëtarët më të suksesshëm në hapësirën e ish-Jugosllavisë.

Leave a reply

InfoKult jep informacion 360 gradë për të kaluar kohën e lirë sa i takon artit, kulturës dhe turizmit (në kuptimin e destinacioneve turistike).