Art & Kulturë

Dhuro Gjak

“Fundjavë Ndryshe” nis fushatën për dhurimin e gjakut ne datat 01 , 07 dhe 15 Tetor në qytetet përkatëse si më poshtë. Bashkohu dhe ti me fushatën më të madhe të gjakut në vënd !
“Bamirësia nuk të varfëron”

– E dielë 01 Tetor 2017
• Tiranë
Adresa: Pranë Sheshit Shqiponja, Rruga Ali Bakiu Nr 38
Tel: +355 68 808 9999
• Durrës
Adresa: Rruga Egnatia Perballë Tatim Taksave, përbri me Laboratorin e Peshkimit.
Tel: +355 69 787 1153

– E Shtunë 07 Tetor 2017
• Vlorë
Adresa: Rruga Transballkanike, përballë gjykatës së apelit, ngjitur me AZA Electronics
Tel: +355 67 276 7820
• Elbasan
Adresa : Bulevardi “Aqif Pasha” Lagja “Dyli Haxhire” Nr 29
Tel: +355 69 749 8071

-E dielë 15 Tetor 2017
• Pogradec
Adresa: Shëtitorja Fan Noli – Bulevardi Europa L nr 2
Tel: +355 69 319 2496
• Dibër
Adresa: Lagja “Nazmi Rushiti, Rruga Jashar Kola”
tel: ‭+355 68 399 4018

Info: Gjaku, përveçse një përbërës i rëndësishëm i trupit tonë, është edhe një lëndë kuruese që nuk mund të prodhohet nga industria farmaceutike, ndaj i vetmi burim i tij është dhurimi i gjakut nga njerëzit vullnet mirë në mënyrë të herë pas’hershme dhe pa pagesë.
Për çdo dhurues jepen falas analizat e gjakut komplet , analizat për agjentët infektivë dhe testet biokimike ku çdo dhurues mund ti tërheqë në vendin e dhurimit një javë më pas. Gjthashtu çdo dhuruesi i jepet mundësia të furnizojë me gjak të afërmit e tij ose veten e tij në rast nevojë.

Leave a reply

InfoKult jep informacion 360 gradë për të kaluar kohën e lirë sa i takon artit, kulturës dhe turizmit (në kuptimin e destinacioneve turistike).