Art & Kulturë

Dashuria vs Maska

Hemingway Fan Club Albania organizon:
Un Ballo in Maschera
Dashuria vs Maska
Të shtunën, 10 shkurt 2018 ora 20:00

Një natë magjike mes Hemingway-anësh, në një vend përrallor dhe me artistë talentuozë, sjellim për Ju atmosferën e karnevaleve veneciane aq elegante dhe festive, sigurisht në menyrën tonë 😉

Informacion për pjesemarrjen, vetëm pranë Hemingway Bar.
Ju faleminderit!

Leave a reply

InfoKult jep informacion 360 gradë për të kaluar kohën e lirë sa i takon artit, kulturës dhe turizmit (në kuptimin e destinacioneve turistike).