Art & Kulturë

Coffee and Tea Festival – së shpejti në Prishtinë me edicionin e tretë

Festivali i Kafes dhe Çajit vjen për herë të tretë në Sheshin Zahir Pajaziti në Prishtinë.

Ky festival do të mbahet për dy ditë radhazi, më 27 dhe 28 shtator 2017, duke nisur nga ora 10:00 deri në orën 23:00.

Edicioni i tretë i Festivalit të Kafes dhe Çajit, do të sjell një frymë të re tek qytetarët pasi që vet karakteri i këtij festivali është argëtues, informues dhe promovues. Çdo gjë që do të shërbehet gjatë festivalit do të jetë falas apo me çmime promovuese.

Në këtë edicion do të jenë prezentë një numër më i madh i pjesëmarrësve, krahasuar me vitin e kaluar, përfshirë prezencën e afër 25 brendeve të njohura të kafes dhe çajit.

Nga brendet e kafes si: Lavazza, Pavin Caffee, kafe turke dhe expresso Essi Caffe, Mokate, Micleadoro, Merre me Veti dhe Antica dhe nga brendet e çajerave si: Emona, Albred, Kraco që vjen nga Shqiperia, Milford, Podravka, Dogadan tea, Lloyds, Essi Tea etj..

Si dhe brendet e reja të kafes dhe çajit, të cilat për herë të parë do të prezantohen në këtë festival janë: “Dogadan Tea”, brendi i kafes “Antica Tostatura Triestina”, “Pavin Caffee” etj.

Përveç shijeve të kafes dhe çajit, festivali do sjellë edhe një ambient të këndshëm argëtimi. Në sheshin Zahir Pajaziti do të performojnë DJ të njohur vendor, do të ketë maskota me karaktere të ndryshme, të cilat do të përkujdesen për argëtimin e vizitorëve. Në festival nuk do të mungojnë as dhuratat e ndryshme të dedikuara për vizitorët që do vijnë të shijojnë këtë event.

Gjithashtu, për qëllime humane, organizatorët e festivalit aktualisht janë në konsultim me partnerë, që të arrihet një marrëveshje për grumbullimin e një fondi i cili do të dedikohet për personat në nevojë.

Leave a reply

InfoKult jep informacion 360 gradë për të kaluar kohën e lirë sa i takon artit, kulturës dhe turizmit (në kuptimin e destinacioneve turistike).