Art & Kulturë

ÇIFTI I LUMTUR

K O M E D I A ” Ç I F T I I L U M T U R ” N E S H T E P I N E E M J E D E S N E K U K E L, B A S H K I A V A U I D E J E S

🎭 🎭 CIFTI I LUMTUR 🎭 🎭 një komedi shqiptare që flet për një çift të rinjsh që duhen, por hasin vështirësi për të mbajtur lidhjen nga familjarët e tyre për shkak të besimeve të ndryshme fetare.

🗓 31 Gusht 2022, ⏰ 18.30 📍Vau i Dejës, @ Qendra Muzeale Ndre Mjeda.

Në role aktorët: Marsel Paplekaj, Deona Ulqinaku, Nikolin Ferketa, Aleksander Prenga, Lusi Bregu, Sara Prenci, Fritz Selmani.

Me regji nga Jozef Shiroka dhe Gerti Palali.

Falenderojmë për mbështetjen në organizimin e eventit Dom Nike Ukgjini.

✅ Ky aktivitet realizohet ne kuader te Projektit “Forcimi i Dialogut dhe Harmonisë Ndërfetare në Shkodër” financohet nga Ambasada e Hollandës në Tiranë dhe zbatohet nga Qendra Rinore Arka.

InfoKult jep informacion 360 gradë për të kaluar kohën e lirë sa i takon artit, kulturës dhe turizmit (në kuptimin e destinacioneve turistike).