Art & Kulturë

Çfarë thotë forma e hundës për personalitetin tuaj? Mësojeni tani

Çdo hundë është e veçantë në mënyrën e vet. Megjithatë, sipas studimit të kryer nga Journal of Craniofacial Surgery në vitin 2013, indet që lidhin eshtrat dhe formojnë hundën tuaj, mund të përcjellin një numër gjërash në lidhje me personalitetin e dikujt. Studiuesit studiuan rreth 1.700 fotografi të hundëve të njerëzve dhe i kategorizuan të gjitha në 14 lloje.

Ata analizuan forma të hundës dhe kategorizuan gjetjet e tyre.

Njerëzit me hundë të gjatë janë shumë ambiciozë në jetën e tyre profesionale dhe janë njerëz punëtorë. Ata priren të jenë perfektë dhe zakonisht e vënë jetën e tyre profesionale në fillim dhe jetën e tyre personale ne rend të dytë.

Njerëzit me hundë më të shkurtër janë individë shumë të ndjeshëm dhe besnikë. Ata i vlerësojnë ndjenjat më shumë se çdo gjë dhe më mirë do të ishin të lumtur në familjen e tyre sesa të kenë një karrierë të suksesshme.

Njerëzit me hundë të mprehtë mund të bëjnë si këshilltarë të mëdhenj financiarë, sepse ata kanë tendencën t’i trajtojnë paratë e tyre me shumë mençuri.

Hundët e mëdha janë një shenjë se dikujt i pëlqen të shpenzojë para në vend që ta shpëtoni për këtë. Hundët e vogla tregojnë një angazhim të fortë ndaj marrëdhënieve personale dhe familjes.

InfoKult jep informacion 360 gradë për të kaluar kohën e lirë sa i takon artit, kulturës dhe turizmit (në kuptimin e destinacioneve turistike).