Art & Kulturë

Çfarë nuk shkon në këtë foto?

Në foton përballë ju shikoni një dryn, një çelës, një libër dhe një stirolaps.

Pyetja është: Çfarë nuk shkon në këtë foto?

Vriteni pak mendjen dhe mos bëni hile.

Nëse ende se keni gjetur përgjigjen ju vjen në ndihmë fotoja e dytë. Po ta vini re nuk përshtatet forma e hapsirës së drynit me dhëmbëzat e çelësit.

InfoKult jep informacion 360 gradë për të kaluar kohën e lirë sa i takon artit, kulturës dhe turizmit (në kuptimin e destinacioneve turistike).