Art & Kulturë

CAVALLERIA RUSTICANA

Teatri Kombëtar i Operës, Baletit dhe Ansamblit Popullor, prezanton produksionin e ri të “CAVALLERIA RUSTICANA” – opera me një akt e kompozuar nga Pietro Mascagni.

CAVALLERIA RUSTICANA, një opera rrëmbyese në çdo dinamikë një historie dashurie, tradhëtie e hakmarrjeje, vjen për publikun shqiptar në datat 30 Shtator, 1 dhe 2 Tetor ora 20:00.

❇️Biletat shiten çdo ditë nga ora 10:00-14:00 dhe 16:00-20:00 në sportelin e TKOB.
✅Biletat kushtojnë 2000 dhe 1200 lekë.

InfoKult jep informacion 360 gradë për të kaluar kohën e lirë sa i takon artit, kulturës dhe turizmit (në kuptimin e destinacioneve turistike).