Art & Kulturë

CANOE RACING POGRADEC

Jeni gati për aventura të sporteve ujore? 🌊 ☀️🌅

🎯Shoqata “ALBACCESS OPEN” organizon projektin tre ditor “Fuqizimi i të rinjve për një mjedis të pastër nëpërmjet turizmit të aventurës dhe sporteve ujore”🛶

🗓Në data 12-13-14 Gusht 2022 në Pogradec vjen për herë të parë “Canoe Racing Pogradec” ndaj mos e humb 🤩 Shihemi aty!

InfoKult jep informacion 360 gradë për të kaluar kohën e lirë sa i takon artit, kulturës dhe turizmit (në kuptimin e destinacioneve turistike).