Art & Kulturë

CAN YOU HEAR ME?

Te nderuar miq, Galeria Fab ka kenaqesine t’ju ftoje ne ekspoziten “CAN YOU HEAR ME?”,.. realizuar me punime te nje grupi te perzgjedhur artistesh suedez,.. kuruar nga Mats Jansson,.. 14 shtator, 2022, ora 17.00, Galeria FAB

Can you hear me

Galeria FAB me kenaqesi prezanton 14 artiste nga Suedia, Norvegjia dhe Danimarka ne ekspoziten ‘Can you hear me’ (‘A mund te me degjosh’). Ekspozite perfshin punime te formateve te ndryshem, shprehjeve dhe historive qe deshirojne te japin nje pershkrim te momentit te atij castit te pare kur agimi ndricon mbi qytetet, peisazhet dhe drita zbulon nje bote te re. Ekspozita deshiron te jete nje ze ne bote , per lirine, dashurine dhe vlerat jetedhenese qe perfshin gjithkend e gjithshka te perkthyer ne vlerat pamore. Ne vetem nje cast kemi nevoje te ndalojme, te reflektojme, ndjejme dhe degjojme. Amund te me degjosh……

Mats Jansson
Kurator

Prev Post

InfoKult jep informacion 360 gradë për të kaluar kohën e lirë sa i takon artit, kulturës dhe turizmit (në kuptimin e destinacioneve turistike).