Art & Kulturë

Bisedë mbi “Ëndërr në pallatin e kuq” në Shtëpinë Studio Kadare

21 Prill 2022, 18:00, Shtëpia Studio Kadare

Me rastin e Ditës Ndërkombëtare të Gjuhës Kineze, në takimin e rradhës së “Klubit të Librit Kadare” do të flitet mbi veprën “Ëndërr në pallatin e kuq” të shkrimtarit Cao Xueqin. Një nga klasikët e letërsisë kineze. Gjithashtu, do të jenë të pranishëm përfaqësues të Institutit Konfuci.

InfoKult jep informacion 360 gradë për të kaluar kohën e lirë sa i takon artit, kulturës dhe turizmit (në kuptimin e destinacioneve turistike).