Art & Kulturë

Bisedë me Dr. Belfjore Qose në DiteNetet e Librit

Libri me poezi “Aurat e natës” e Belfjore Qose është shpallur nga platforma online e librit shqip, Bukinist.al si libri më i mirë me poezi, i botuar gjatë vitit 2017. Në stendën e Bukinist do të bëhet një bisedë me studiuesen dhe poeten Belfjore Qose dhe për lexuesit e interesuar mund të ketë një bashkëbisedim dhe nënshkrime. Porosite direkt online edhe këtë libër me -300 lekë dhe bëhu direkt Mik Bukinist. Jeni të mirëpritur. Stafi Bukinist

Leave a reply

InfoKult jep informacion 360 gradë për të kaluar kohën e lirë sa i takon artit, kulturës dhe turizmit (në kuptimin e destinacioneve turistike).