Art & Kulturë

Banjat e Bënjës në Përmet, një destinacion për mos t’u humbur

 

Travel to Discover Tirana organizon udhëtimin – Banjat – Gryka e Këlcyrës – Guri i Qytetit, në Përmet.

Ju do të keni mundësinë të laheni në banjat me ujrat termale të vaskave në Bënjë të Përmetit, ku temperatura në të cilat varion në 27 -31° e më pas do të niseni drejt Përmetit.

Programi :

Nisja në orën 07:00 AM, të datës 11 shkurt tek Pallati i Kongreseve dhe pastaj do nisemi të gjithë me autobus drejt një destinacioni të cilin Tea do të drejtojë. Do jetë një udhëtim në natyrë jo shumë larg Tiranës ku do zhvillojmë aktivitetin. Vizito Shqipërinë, mos ndalo kurrë së eksploruari dhe mos harroni rrobat e banjos. Kostoja e udhëtimit: 1500 Lekë.

Leave a reply

InfoKult jep informacion 360 gradë për të kaluar kohën e lirë sa i takon artit, kulturës dhe turizmit (në kuptimin e destinacioneve turistike).