Art & Kulturë

Ballo Vjeneze në Tiranë

Me rastin e Vitit Kulturor Shqiptaro-Austriak 2018, Ambasada e Austrisë në Tiranë dhe Advantage Austria, nën kujdesin e Bashkisë së qytetit të Vjenës dhe Bashkisë Tiranë, sjellin për herë të parë në Tiranë, “Ballon Vjeneze”.

Eventi do të organizohet më 21 Prill 2018, në Pallatin e Kongreseve, duke sjellë eksperiencën mahnitëse të Valsit Vjenez, muzikën e mrekullueshme dhe performacat artistike nga personalitete të kulturës Austriake dhe Shqiptare. Për më shumë vizito: www.ballovjeneze.com

Leave a reply

InfoKult jep informacion 360 gradë për të kaluar kohën e lirë sa i takon artit, kulturës dhe turizmit (në kuptimin e destinacioneve turistike).