Art & Kulturë

‘Asgjë Sikur Dielli’ me koncert në Tiranë

Javën e ardhshme në kryeqytetin shqiptarë bendi kosovar ‘Asgjë Sikur Dielli’, do të mbajnë koncertin e radhës. Ky koncert mbahet me rastin e 20 vjetorit të formimit të grupit dhe promovimit të albumit LP 12 ‘Ti dhe unë’. ‘ASD’, mbajnë koncertin në oborrin e brendshëm të Muzeut Historik Kombëtar në Tiranë, më 13 korrik me fillim nga ora 20:00. E hyrja do të jetë e lirë.

Leave a reply

InfoKult jep informacion 360 gradë për të kaluar kohën e lirë sa i takon artit, kulturës dhe turizmit (në kuptimin e destinacioneve turistike).