Art & Kulturë

Artisti çek krijon portrete çeliku me flakë

Ladislav Vlna, një piktor metalurgjik, nga Republika Çeke – Praga, përdor
një teknikë unike në pikturat e tij.

Vlna ngjyros pikturat me anë të zjarrit, duke e ngrohur çelikun në temperatura të larta, kështu ai arrin të krijojë ngjyra të ndryshme në veprat e tij.

Leave a reply

InfoKult jep informacion 360 gradë për të kaluar kohën e lirë sa i takon artit, kulturës dhe turizmit (në kuptimin e destinacioneve turistike).