Art & Kulturë

Ekspozita “Arkivi i hapur” te Galeria Kombëtare e Arteve

Nëse po kërkoni një aktivitet të lidhur me historinë e kulturën, javën tjetër nga e hëna në të shtunë, 19 Tetor – 24 Tetor 2020 mund të vizitoni ekspozitën ‘Arkivi i hapur’.

Ekspozita "Arkivi i hapur" te Galeria Kombëtare e Arteve

Fotoja e mësipërme është nga Ylli Bala, pikturat ndodhen te Galeria Kombëtare e Arteve.

Ekspozita "Arkivi i hapur" te Galeria Kombëtare e Arteve

Ja edhe disa skulptura pjesë të ekspozitës “Arkivi i hapur”.

Momente pune gjatë procesit të pastrimit të një skulpture në ekspozitën ‘Arkivi i hapur’

Ekspozita "Arkivi i hapur" te Galeria Kombëtare e Arteve ylli bala

InfoKult jep informacion 360 gradë për të kaluar kohën e lirë sa i takon artit, kulturës dhe turizmit (në kuptimin e destinacioneve turistike).