Art & Kulturë

APOCALYPTICA

Bëhuni gati të përjetoni më të mirën e grupit të veçantë nga Finlanda 🥳
Mos e humbisni shansin për të përjetuar live ndjesinë e muzikës së… APOCALYPTICA 🔥

Më 29 gusht, ora 20:00 📍Amfiteatri i Tiranës.

Prev Post

InfoKult jep informacion 360 gradë për të kaluar kohën e lirë sa i takon artit, kulturës dhe turizmit (në kuptimin e destinacioneve turistike).