Art & Kulturë

Antikomedia “Këngëtarja Tullace” rikthehet në teatrin “Bylis”

Antikomedia “Këngëtarja Tullace” rikthehet në teatrin “Bylis”. Njoftimin e jep bashkia e Fierit, e cila fton artdashësit të mos e humbin këtë shfaqje që sipas saj, “do t’ju mbajë mbërthyer me humorin dhe moralin”.

“Këngëtarja tullace: Një vepër për çdo kohë, pasqyrë e falimentit moral dhe mendor të shoqërisë njerëzore, njëkohësisht pasqyrimi i një bote njerëzish që gjenden në udhëkryq, sepse nuk mund të komunikojnë më as me veten”, – njofton bashkia e Fierit.

Shfaqja do të vihet në skenë në datat 28 dhe 29 shtator në orën 19:00.

InfoKult jep informacion 360 gradë për të kaluar kohën e lirë sa i takon artit, kulturës dhe turizmit (në kuptimin e destinacioneve turistike).