Art & Kulturë

Akademia e DyRrotakut

Hajde të mësosh biçikletën!
Kjo është një ftesë për të gjithë ata që duan të mësojnë bicikletën apo ndihen te pasigurt të pedalojnë nëpër Tiranë.
Te Premten Ora: 17:00, Ecovolis- Pallati i Kongreseve!
Nuk është kurrë vonë për të mësuar dhe dashuruar biçikletën!
Ne jemi këtu për t’ju ndihmuar!

Leave a reply

InfoKult jep informacion 360 gradë për të kaluar kohën e lirë sa i takon artit, kulturës dhe turizmit (në kuptimin e destinacioneve turistike).