Art & Kulturë

6 ushqimet që ju shtojnë kilet lehtësisht pa e kuptuar

Ushqimi është një nevojë jetike e njëriut, vlera e të cilit kemi shkruajtur pafund këtu tek Shije. Por sot do të ndalemi tek 6 ushqime të cilat ju shtojnë kilet, pa e kuptuar as ju vetë. Rekomandohet të keni kujdes me konsumimin e tyre!

Ja cilat janë ato:

Çokollata
Pica
Qumështi i gatshëm në supermarkete me çokollatë
Gjalpi i kikirikut
Frutat e thata
Karamelet me sheqer të tharë sipër

InfoKult jep informacion 360 gradë për të kaluar kohën e lirë sa i takon artit, kulturës dhe turizmit (në kuptimin e destinacioneve turistike).