Art & Kulturë

55 shades of gay në Teatrin e Kosovës sot…

Premiera e shfaqjes mysafire e Qendrës Multimedia
“55 SHADES OF GAY” nga Jeton Neziraj, Regjia: Blerta Neziraj

PREMIERA: 08.09.2017 – 20:00h
REPRIZA E PARË: 09.09.2017 – 20:00h

Luajnë:
Tristan Halilaj, Bujar Ahmeti, Shengyl Ismaili, Semira Latifi, Alketa Sylaj, Luan Durmishi

Skenografia dhe kostumet: Sebastian Ellrich
Muzika: Irena Popovic

Shfaqja “55 shades of gay – pranvera ballkanike e revolucionit seksual” vjen edhe sonte, me 9 shtator, me fillim prej orës 20:00 në TKK, në reprizën e saj të parë. Aktorët do të jenë aty, histeria do të jetë aty, dhe momenti për ta kuptuar se kush jeton në zonën e rahatisë dhe kush ka problem të puthet në këtë qytet sinqerisht të tmerrshëm.

Leave a reply

InfoKult jep informacion 360 gradë për të kaluar kohën e lirë sa i takon artit, kulturës dhe turizmit (në kuptimin e destinacioneve turistike).