Art & Kulturë

5 gjërat që bëjmë në mëngjes dhe na bëjnë të shtojmë në peshë

Gabimi më i madh që njerëzit bëjnë kur përpiqen të humbin peshë është se fillojnë ditën e tyre në këmbë të gabuar.

Flini më shumë se ç’duhet.

Bëheni gati në errësirë.

Nuk e rregulloni shtratin në mëngjes.

Nuk e matni peshën tuaj rregullisht.

Hani shumë pak apo fare në mëngjes.

Leave a reply

InfoKult jep informacion 360 gradë për të kaluar kohën e lirë sa i takon artit, kulturës dhe turizmit (në kuptimin e destinacioneve turistike).