Art & Kulturë

2nd Edition, Mediterranean Tourism Fair Tirana 2018

Ne datat 6-7 Prill, Expocity Albania organizon edicionin e dytë të panairit “Mediterranean Tourism Fair Tirana 2018”, me mbështetjen e Ministria e Turizmit dhe Mjedisit, si edhe te Agjensise Kombetare te Turimzmit.

Ky panair është një nder eventet më të rëndësishme rajonale, me fokus pomovimin e sektorit te turizmit vendas dhe rajonal, duke mbledhur ekspertët e industrisë si nga Shqipëria edhe nga vende të tjera të rajonit e më gjerë.

Mirëpresim çdo kompani apo entitet që mund të ketë interes të promovojë më tej produktet/shërbimet në një organizim të tillë. Gjatë panairit do të ketë forume, takime B2B, etj., me synim krijiminin e partneriteteve të reja, diskutimeve dhe informimit mbi trendet e reja të sektorit; gjithashtu vizitoret nga rajoni e me gjere do te kene mundesi te explorojne oferta te ndryshme dhe aktivitete te tjera argetuese.

Leave a reply

InfoKult jep informacion 360 gradë për të kaluar kohën e lirë sa i takon artit, kulturës dhe turizmit (në kuptimin e destinacioneve turistike).