Art & Kulturë

Shtator
17 E diel

VOSKOPOJA TRAIL RUNNING

E diel, 17 Shtator, 2023 (12:00 am - 12:00 am)

Përshkrimi

6th Edition of Voskopoja Trail Running #voskopojawolftrailrunning registration are opened 🎉🥇

When: 17 September 2023🗓
Distance: 1/2 Marathon, 10km and 5km
Kid Race

For registration: www.trailrunningalbania.com

Hurry up registration fee will increase after 30th of June 23

Kalendar eventesh

E diel, 17 Shtator, 2023

12:00 am - 12:00 am  
Closed

Politika e rimbursimit

Cancel booking before 0 days

InfoKult jep informacion 360 gradë për të kaluar kohën e lirë sa i takon artit, kulturës dhe turizmit (në kuptimin e destinacioneve turistike).