Art & Kulturë

Nëntor
20 E hënë

TIRANA OLIMPIC PARK

E hënë, 20 Nëntor, 2023 - E shtunë, 25 Nëntor, 2023 (9:00 am - 9:00 pm)

Përshkrimi

Ngjarja më e madhe #MMA e vitit do të zhvillohet në Tiranë, Shqipëri 🇦🇱 në datat 20-25 nëntor 🔥

Mos e humbisni

Kalendar eventesh

E hënë, 20 Nëntor, 2023 - E shtunë, 25 Nëntor, 2023

9:00 am - 9:00 pm  
Closed

Politika e rimbursimit

Cancel booking before 0 days

InfoKult jep informacion 360 gradë për të kaluar kohën e lirë sa i takon artit, kulturës dhe turizmit (në kuptimin e destinacioneve turistike).