Art & Kulturë

Nëntor
28 E martë

PARKU OLIMPIK FETI BOROVA

E martë, 28 Nëntor, 2023 (6:00 pm - 8:00 pm)

Përshkrimi

Boksierët më të mirë të trojeve Shqiptare vijnë në një natë spektakolare në Parkun Olimpik “Feti Borova” më 28 Nentor.
Promotori i kësaj nate @noizy do të dhuroj gjithashtu një super show për hapjen e këtij eventi.

Kalendar eventesh

E martë, 28 Nëntor, 2023

6:00 pm - 8:00 pm  
Closed

Politika e rimbursimit

Cancel booking before 0 days

InfoKult jep informacion 360 gradë për të kaluar kohën e lirë sa i takon artit, kulturës dhe turizmit (në kuptimin e destinacioneve turistike).