Art & Kulturë

Korrik
28 E premte

Volejpoja

E premte, 28 Korrik, 2023 - E diel, 30 Korrik, 2023 (5:30 am - 11:15 pm)

Përshkrimi

@bashkiashkoder.gov.al në bashkëpunim me @albanianvolleyballfederation, organizon 🏐 VolejPoja Beach Trophy 🏆 2023.

Në datat 28-29-30 Korrik 2023, në 🏖 Velipojë tek “Cuba Libre”📍 në rrugën nr. 13.

Kalendar eventesh

E premte, 28 Korrik, 2023 - E diel, 30 Korrik, 2023

5:30 am - 11:15 pm  
Closed

Politika e rimbursimit

Cancel booking before 0 days

InfoKult jep informacion 360 gradë për të kaluar kohën e lirë sa i takon artit, kulturës dhe turizmit (në kuptimin e destinacioneve turistike).