Art & Kulturë

NĂ«ntor
20 E hënë

UFC LUFTO DHE FITO

E hënë, 20 Nëntor, 2023 - E shtunë, 25 Nëntor, 2023 (9:00 am - 8:30 pm)

PĂ«rshkrimi

UFC

20-25 nĂ«ntor đŸ”„ nĂ« Parkun Olimpik!

Kalendar eventesh

E hënë, 20 Nëntor, 2023 - E shtunë, 25 Nëntor, 2023

9:00 am - 8:30 pm  
Closed

Politika e rimbursimit

Cancel booking before 0 days

InfoKult jep informacion 360 gradë për të kaluar kohën e lirë sa i takon artit, kulturës dhe turizmit (në kuptimin e destinacioneve turistike).