Art & Kulturë

Shtator
16 E shtunë

TROFEU GILMAN BAKALLI 2023

E shtunë, 16 Shtator, 2023 (12:00 am - 12:00 am)

Përshkrimi

Bashkia Shkodër mbështet trofeun “Gilman Bakalli” 🚴🚵‍♀️
Edicionin e peste MTB – CrossCountry Race
Trofeu Gilman Bakalli 2023
Një garë XC mbi një pistë qarku prej 14 km në natyrën e bukur të Shkodrës.
25% shteg malor!

📅 16 Shtator 2023

Kalendar eventesh

E shtunë, 16 Shtator, 2023

12:00 am - 12:00 am  
Closed

Politika e rimbursimit

Cancel booking before 0 days

InfoKult jep informacion 360 gradë për të kaluar kohën e lirë sa i takon artit, kulturës dhe turizmit (në kuptimin e destinacioneve turistike).