Art & Kulturë

Tetor
22 E diel

TIRANA MARATHON

E diel, 22 Tetor, 2023 (12:00 am - 4:00 am)

Përshkrimi

Koha të nisësh stërvitjen! Regjistrimet u hapën! 🏃‍♂️🏃‍♀️

Edicioni i 7-të i maratonës së Tiranës vjen në kryeqytet më 22 tetor 2023. Bëhu gati! 🏃‍♂️

🔗 Linku i regjistrimeve në BIO!

Registrations are open! 🏃‍♂️🏃‍♀️

The 7th edition of the Tirana marathon comes to the capital on October 22, 2023. Get ready! 🏃‍♂️

🔗 Registration link in BIO!

Kalendar eventesh

E diel, 22 Tetor, 2023

12:00 am - 4:00 am  
Closed

Politika e rimbursimit

Cancel booking before 0 days

InfoKult jep informacion 360 gradë për të kaluar kohën e lirë sa i takon artit, kulturës dhe turizmit (në kuptimin e destinacioneve turistike).