Art & Kulturë

Gusht
29 E martë

SPECIAL OLYMPICS ALBANIA

E martë, 29 Gusht, 2023 - E mërkurë, 30 Gusht, 2023 (7:00 pm - 8:00 pm)

Përshkrimi

LUAJMË NË PAZAR
Sot ,dhuratës më të bukur të verës i erdhi fundi!
Special Olympics Albania më mbështetjen e @pazariiri_tidtirana @the_aadf @bashkiatirane sjell një sezon të mbushur me lojërave, argëtim dhe mesazhin më bukur të gjithëpërfshirjes!  Ejani të Luajmë në Pazar për vitin e tretë rradhazi në një buqetë veprimtarish sportive dhe lojëra të reja.

Kalendar eventesh

E martë, 29 Gusht, 2023 - E mërkurë, 30 Gusht, 2023

7:00 pm - 8:00 pm  
Closed

Politika e rimbursimit

Cancel booking before 0 days

InfoKult jep informacion 360 gradë për të kaluar kohën e lirë sa i takon artit, kulturës dhe turizmit (në kuptimin e destinacioneve turistike).