Art & Kulturë

Gusht
31 E enjte

RIN CAMP

E enjte, 31 Gusht, 2023 - E diel, 3 Shtator, 2023 (12:00 am - 12:00 pm)

Përshkrimi

Dëshiron të bëhesh pjesë e Rin Camp, të informohesh rreth mundësive të të rinjve për ndërlidhjen me tregun e punës 🔗💼; digjitalizimin e vendit të punës dhe arsimit 🧑🏻‍💻👩🏻‍💻🏫; kërkimin shkencor në arsimin e lartë 📝; strukturat studentore 🗣️; zhvillimin e aftësive të lidershipit, aftësive ndërpersonale dhe aftësive të buta; si dhe të socializohesh e të njohësh të rinj nga e gjithë Shqipëria 🇦🇱⁉️
Kjo është mundësia që po kërkon‼️

📲 Nxito të aplikosh për t’u bërë pjesë e Rin Camp që do të zhvillohet në Dhërmi nga data 31 gusht deri më 3 shtator.

P.s: Link-un e aplikimit e gjeni në story dhe në bio.

Kalendar eventesh

E enjte, 31 Gusht, 2023 - E diel, 3 Shtator, 2023

12:00 am - 12:00 pm  
Closed

Politika e rimbursimit

Cancel booking before 0 days

InfoKult jep informacion 360 gradë për të kaluar kohën e lirë sa i takon artit, kulturës dhe turizmit (në kuptimin e destinacioneve turistike).