Art & Kulturë

Shtator
09 E shtunë

KAMPIONATI KOMBËTAR 2023

E shtunë, 9 Shtator, 2023 (10:00 am - 12:00 am)

Përshkrimi

Federata Shqiptare e Teqball njofton të gjitha shoqatat sportive se në datën 9 Shtator 2023, do të organizojë Kampionatin Kombëtar të Teqball. Përveç shoqatave të cilat tashmë kanë në dispozicion tavolinat e Teqball, të shpërndara nga FSHTEQ, çdo sportist, i apasionuar nga kjo lojë, mund të regjistrohet tek njëra nga këto klube dhe shoqata, dhe mund të marrë pjesë në Kampionat. Mos harroni: Kampioni Kombëtar do të marrë pjesë në Kampionatin Botëror të Teqball, që do të zhillohet në fund të ketij viti. Ftesa është e hapur për të gjithë. Për më shumë detaje lidhur me regjistrimet mund të kontaktoni Sekretarinë e Federatës

Kalendar eventesh

E shtunë, 9 Shtator, 2023

10:00 am - 12:00 am  
Closed

Politika e rimbursimit

Cancel booking before 0 days

InfoKult jep informacion 360 gradë për të kaluar kohën e lirë sa i takon artit, kulturës dhe turizmit (në kuptimin e destinacioneve turistike).