Art & Kulturë

Korrik
27 E enjte

HADRIBEAJ vs NSASI

E enjte, 27 Korrik, 2023 (7:00 pm - 7:00 pm)

Përshkrimi

HADRIBEAJ vs NSASI 🥊

 27 July 2023
⌚ Starting at 19:00
📍 Sheshi Nënë Tereza, Tirana, Albania

Kalendar eventesh

E enjte, 27 Korrik, 2023

7:00 pm - 7:00 pm  
Closed

Politika e rimbursimit

Cancel booking before 0 days

InfoKult jep informacion 360 gradë për të kaluar kohën e lirë sa i takon artit, kulturës dhe turizmit (në kuptimin e destinacioneve turistike).