Art & Kulturë

Shtator
08 E premte

ALBANIA CODEWEEK HACAKTHON

E premte, 8 Shtator, 2023 - E diel, 10 Shtator, 2023 (12:00 am - 5:30 pm)

Përshkrimi

Keni marrë mjaftueshëm energji gjatë pushimeve të verës???

📣Albania CodeWeek Hacakthon po ju thërret!
Për tu bërë pjesë regjistrohuni në faqen zyrtare të hackathon:
🔛https://eventornado.com/event/albania-code-week-hackathon-2023#home

🇦🇱Shqipëria një ndër 6 shtetet e fituese të përzgjedhura nga CodeWeek për të zhvilluar për herë të parë një hackathon në të tilla përmasa që vjen nga 🇪🇺 Komisioni Europian.
3️⃣ ditë maratonë, 8 deri më 10 Shtator;
1️⃣0️⃣ sfida në nivel kombëtar;
3️⃣ grupet fituese pjesë e hackathonit ndërkombëtar në Bruksel;

Kalendar eventesh

E premte, 8 Shtator, 2023 - E diel, 10 Shtator, 2023

12:00 am - 5:30 pm  
Closed

Politika e rimbursimit

Cancel booking before 0 days

InfoKult jep informacion 360 gradë për të kaluar kohën e lirë sa i takon artit, kulturës dhe turizmit (në kuptimin e destinacioneve turistike).