Art & Kulturë

Korrik
21 E premte

Za Fest Edicioni VII

E premte, 21 Korrik, 2023 - E diel, 23 Korrik, 2023 (7:00 am - 11:45 pm)

PĂ«rshkrimi

Zâ Fest VII po vjen! 🎶🤍

Një tjetër edicion plot me emocione e surpriza ju pret në strehën më të ëmbël në Shkodër, në datat 21, 22, 23 Korrik.

Kalendar eventesh

E premte, 21 Korrik, 2023 - E diel, 23 Korrik, 2023

7:00 am - 11:45 pm  
Closed

Politika e rimbursimit

Cancel booking before 0 days

Taxonomies

InfoKult jep informacion 360 gradë për të kaluar kohën e lirë sa i takon artit, kulturës dhe turizmit (në kuptimin e destinacioneve turistike).