Art & Kulturë

Korrik
13 E enjte

TURI VEROR

E enjte, 13 Korrik, 2023 - E premte, 14 Korrik, 2023 (7:00 pm - 7:00 pm)

Përshkrimi

TURI VEROR 📢
Teatri i Kukullave “Tre Dërrkucët 🐖”!
Një magji skenike, plot me ëmbëlsi, humor dhe me mesazhe!

📅 13 Korrik 2023
📍 Pedonale, Golem
⌚ 19:00

📅 14 Korrik 2023
📍 Pedonale, Divjakë
⌚ 19:00

Kalendar eventesh

E enjte, 13 Korrik, 2023 - E premte, 14 Korrik, 2023

7:00 pm - 7:00 pm  
Closed

Politika e rimbursimit

Cancel booking before 0 days

Taxonomies

InfoKult jep informacion 360 gradë për të kaluar kohën e lirë sa i takon artit, kulturës dhe turizmit (në kuptimin e destinacioneve turistike).