Art & Kulturë

Shtator
16 E shtunë

TUMANKUQE

E shtunë, 16 Shtator, 2023 - E diel, 17 Shtator, 2023 (8:00 pm - 10:00 pm)

Përshkrimi

“Tumankuqja” është premiera që do të çelë ndryshe Sezonin e ri Artistik për Ansamblin Popullor, bazuar në origjinalitetin e këngëve, valleve e kostumeve të krahinës së Çamërisë.

🥁Këto xhevahire trashëgimie do të ngjiten në skenën e TKOB-së, jo vetëm nga Orkestra, Grupi i Valleve dhe Grupi Koral i Ansamblit Popullor, por edhe nga solistët e AP-së: Denisa Gjezo, Adela Bezhani, Malvina Likaj, Raimond Kllogjeri, Avni Miraka dhe Aranit Hoxha.

✨Me të ftuar special si Enkelejda Alushi dhe Hysni Alushi, Altin Malo dhe Grupi i Vallëve të të Rinjve të Çamërisë, nën drejtimin e Puen Bajramit, 📌në datat 16 dhe 17 shtator, ora 20:00, në TKOB.

Kalendar eventesh

E shtunë, 16 Shtator, 2023 - E diel, 17 Shtator, 2023

8:00 pm - 10:00 pm  
Closed

Politika e rimbursimit

Cancel booking before 0 days

InfoKult jep informacion 360 gradë për të kaluar kohën e lirë sa i takon artit, kulturës dhe turizmit (në kuptimin e destinacioneve turistike).