Art & Kulturë

Shtator
15 E premte

TUBA FEST

E premte, 15 Shtator, 2023 - E shtunë, 16 Shtator, 2023 (12:00 am - 9:00 am)

PĂ«rshkrimi

Kalendar eventesh

E premte, 15 Shtator, 2023 - E shtunë, 16 Shtator, 2023

12:00 am - 9:00 am  
Closed

Politika e rimbursimit

Cancel booking before 0 days

InfoKult jep informacion 360 gradë për të kaluar kohën e lirë sa i takon artit, kulturës dhe turizmit (në kuptimin e destinacioneve turistike).