Art & Kulturë

Dhjetor
09 E shtunë

TIRANA ROCK FESTIVAL

E shtunë, 9 Dhjetor, 2023 (7:00 pm - 11:45 pm)

PĂ«rshkrimi

Tirana Rock FestivalđŸ’„

📅 09 Dhjetor
⌚ 19:00
📍 Parku Olimpik “Feti Borova”

Kalendar eventesh

E shtunë, 9 Dhjetor, 2023

7:00 pm - 11:45 pm  
Closed

Politika e rimbursimit

Cancel booking before 0 days

InfoKult jep informacion 360 gradë për të kaluar kohën e lirë sa i takon artit, kulturës dhe turizmit (në kuptimin e destinacioneve turistike).