Art & Kulturë

Gusht
30 E mërkurë

TIRANA EUROPEAN YOUTH FILM FESTIVAL

E mërkurë, 30 Gusht, 2023 (12:00 am - 6:00 am)

Përshkrimi

“Tirana European Youth Film Festival” (TEYFF) i fton të gjithë të bëhen pjesë e festave tona free entry të cilat do të përfshijnë disa prej DJ techno më të dashur dhe talentuar në Shqipëri!🎵
Festat do zhvillohen tek 📍Qendra e Artit Agimi dhe📍Piramida e Tiranës.

Kalendar eventesh

E mërkurë, 30 Gusht, 2023

12:00 am - 6:00 am  
Closed

Politika e rimbursimit

Cancel booking before 0 days

InfoKult jep informacion 360 gradë për të kaluar kohën e lirë sa i takon artit, kulturës dhe turizmit (në kuptimin e destinacioneve turistike).