Art & Kulturë

Dhjetor
21 E enjte

TIRANA ARE YOU READY ?

E enjte, 21 Dhjetor, 2023 (8:00 pm - 11:45 pm)

Përshkrimi

Gjeni cili artist me famë ndërkombëtare do vijë në 21 dhjetor në “Sheshin Nënë Tereza” për të shënuar eventin më të madh Hip-Hop të mbajtur në Shqipëri? I njohur për hitet “How We Do” “Hate it or Love it” “My Life”, e bashkëpunime të panumërta me Dr.Dre, Kanye West, Snoop Dogg, Lil Wayne etj

Hint: Bileta eshte falas 🙃🙃

Kalendar eventesh

E enjte, 21 Dhjetor, 2023

8:00 pm - 11:45 pm  
Closed

Politika e rimbursimit

Cancel booking before 0 days

InfoKult jep informacion 360 gradë për të kaluar kohën e lirë sa i takon artit, kulturës dhe turizmit (në kuptimin e destinacioneve turistike).