Art & Kulturë

Maj
19 E premte

Tingujt e Luftës së Parë Botërore

E premte, 19 Maj, 2023 (8:00 pm - 10:00 pm)

Përshkrimi

✨Një udhëtim emocional, jo vetëm përgjatë viteve të Luftës së Parë Botërore, por edhe mespërmes pjekurisë kompozicionale, do të përjetohet mu në zemër të tempullit të muzikës.

🇪🇸 Pas suksesit të merituar në Spanjë, koncerti me muzikë dhome “Tingujt e Luftës së Parë Botërore”, që do lirojë nga detyra drejtoreshën e Përgjithshme të TKOB-s, Abigeila Voshtina, për t’i veshur mantelin e violinistes 🎻 që mban në vete që në vegjëli, shoqëruar nga virtuozja në piano, 🎹 Herta Cane, do t’i kthejë sytë nga kompozitorë të shquar spanjollë, të muzikës klasike.

📜 Me kryeveprat e Granados-it, Debussy-it, Brahms-it dhe De Falla-ës, përjetime të thella do të ketë vetëm në 📌 koncertin “Tingujt e Luftës së Parë Botërore”, më 19 maj, ora 20:00, Holli Koncertor.

Kalendar eventesh

E premte, 19 Maj, 2023

8:00 pm - 10:00 pm  
Closed

Politika e rimbursimit

Cancel booking before 0 days

Tags

InfoKult jep informacion 360 gradë për të kaluar kohën e lirë sa i takon artit, kulturës dhe turizmit (në kuptimin e destinacioneve turistike).