Art & Kulturë

Dhjetor
18 E hënë

TINGUJT E ATDHEUT

E hënë, 18 Dhjetor, 2023 (6:00 pm - 11:00 pm)

Përshkrimi

Në kuadër të Ditës kombëtare të Diasporës, do të zhvillohet aktiviteti “Tingujt e atdheut” nga grupi i njohur arbëresh.🤍

🗓️18 Dhjetor
⏰18:00

Kalendar eventesh

E hënë, 18 Dhjetor, 2023

6:00 pm - 11:00 pm  
Closed

Politika e rimbursimit

Cancel booking before 0 days

InfoKult jep informacion 360 gradë për të kaluar kohën e lirë sa i takon artit, kulturës dhe turizmit (në kuptimin e destinacioneve turistike).