Art & Kulturë

Shtator
27 E mërkurë

TINGUJ PËR TIRANËN

E mërkurë, 27 Shtator, 2023 (7:00 pm - 9:00 pm)

Përshkrimi

“Tinguj për Tiranën” në Amfiteatrin e Liqenit! Një mbrëmje e veçantë muzikore na pret nesër, më 27 shtator, ora 19:00, në Amfiteatrin e Tiranës. Ejani të dëgjojmë artistë të talentuar si: Josif Gjipali, Ardita Meni, Kastriot Tusha dhe mysafirë specialë si S. Toto, A. Papasergio dhe G. Hoxha. Orkestra e bandës dhe “Free Wave”, me orkestruesin J. Xhani do të ofrojnë shoqërimin muzikor për ta bërë edhe më speciale këtë mbrëmje.
Hyrja e lirë!

Kalendar eventesh

E mërkurë, 27 Shtator, 2023

7:00 pm - 9:00 pm  
Closed

Politika e rimbursimit

Cancel booking before 0 days

InfoKult jep informacion 360 gradë për të kaluar kohën e lirë sa i takon artit, kulturës dhe turizmit (në kuptimin e destinacioneve turistike).