Art & Kulturë

Maj
18 E enjte

Tempo- Gjiro Classica

E enjte, 18 Maj, 2023 (7:00 pm - 10:00 pm)

Përshkrimi

Kemi kenaqesine t’ju ftojme , diten e enjte 18.05.2023 ne KONCERTIN e hapjes se edicionit te dyte – KONKURSI INTERNACIONAL TEMPO -festivali GJIROCLASSICA

Te shijojme se bashku tingujt e ngrohte te fitueseve tane- Maj 2022.

Kalendar eventesh

E enjte, 18 Maj, 2023

7:00 pm - 10:00 pm  
Closed

Politika e rimbursimit

Cancel booking before 0 days

Taxonomies

InfoKult jep informacion 360 gradë për të kaluar kohën e lirë sa i takon artit, kulturës dhe turizmit (në kuptimin e destinacioneve turistike).