Art & Kulturë

Korrik
18 E martë

Summer camp

E martë, 18 Korrik, 2023 - E mërkurë, 19 Korrik, 2023 (5:00 pm - 11:00 pm)

Përshkrimi

Nëse je 12-18 vjeç dhe ke pasion animacionin, pikturën dhe artin veror #OpenAirTirana bashkë me @bashkiatirane ju mirëpresin në #SummerCamp⁣. Çdo të martë dhe të mërkurë, ora 17:00, gjatë muajve korrik e gusht, me profesorin, do të mësoni si të animoni me #flipbook⁣  #StopMotion për të zhvilluar teknikën e vizatimit, kreativitetin dhe të argëtoheni në këto ditë verore.⁣ Do të jesh pjesë? 8 javë të bukura në grup të ri shoqëror dhe në fund me #newskills.⁣
⁣🗞️🖌️Letrat dhe lapsat janë në #openair .

Kalendar eventesh

E martë, 18 Korrik, 2023 - E mërkurë, 19 Korrik, 2023

5:00 pm - 11:00 pm  
Closed

Politika e rimbursimit

Cancel booking before 0 days

InfoKult jep informacion 360 gradë për të kaluar kohën e lirë sa i takon artit, kulturës dhe turizmit (në kuptimin e destinacioneve turistike).