Art & Kulturë

Dhjetor
01 E premte

SHTËPIA E ZOTIT

E premte, 1 Dhjetor, 2023 - E shtunë, 2 Dhjetor, 2023 (7:00 pm - 9:00 pm)

Përshkrimi

SHTËPIA E ZOTIT

Bashkëprodhim i Teatrit Kombëtar, Teatrit Kombëtar të Kosovës dhe Teatrit Shqiptar të Shkupit

🗓 1️⃣-2️⃣ DHJETOR 🕖 1️⃣9️⃣:0️⃣0️⃣
📍Salla ‘Central 400’, arTurbina

Gjatë një feste të pazakontë, një shtëpi ku prodhohet hashash grabitet. Kjo ngjarje pasohet me kaos te grupi i ‘shtëpisë së barit’, dhe të gjithë i bren dyshimi për tradhëtinë e mundshme të njëri-tjetrit. Por ndërkohë që ‘shtëpia e barit’ nuk është më sekret, lind nevoja urgjente për një tjetër vend të sigurt, dhe dikush propozon një vend fantastik ku nuk hyn askush; një vend të përsosur për të jetuar, e për të vdekur… vend i cili do të jetë dëshmitar i ndodhive të jashtëzakonshme që do të pasojnë…

Kalendar eventesh

E premte, 1 Dhjetor, 2023 - E shtunë, 2 Dhjetor, 2023

7:00 pm - 9:00 pm  
Closed

Politika e rimbursimit

Cancel booking before 0 days

InfoKult jep informacion 360 gradë për të kaluar kohën e lirë sa i takon artit, kulturës dhe turizmit (në kuptimin e destinacioneve turistike).